Älä anna lumen häiritä - anna ammattilaisen auttaa!

Kuormien lastaus ja purku

Tarjoamme asiantuntevat kuormien lastaus ja purkupalvelut asiakaslähtöisesti ja joustavasti. Kun kuormasi vaatii lastausta tai purkamista, tiedät kenen puoleen kannattaa Oulun seudulla kääntyä; vastaus on totta kai Lumiliike Oy, joka on lastaus- ja purkupalveluiden asiantuntija ja kokenut taitaja.

Pätevän kalustomme ja lisävarusteiden ansiosta lastaus ja purkupalvelut onnistuvat meiltä käden käänteessä, esimerkiksi pyöräkuormaaja tai kurottaja trukkipiikein varustettuna. Ei siis kannata suotta rasittaa itseään, koska tehokasta apua on saatavilla vain yhden puhelinsoiton päässä.

Lisäksi saat meiltä kuormien lastaus ja purkupalvelut – vuokraamme kalustoa ja osaavaa henkilöstöä niitä käyttämään, joten mikäli tarvetta konetöille ilmenee, kannattaa kääntyä aina meidän puoleemme ja pyytää rohkeasti tarjousta laitteesta ammattitaitoisine kuskeineen. Kokemuksen ja ammattitaidon ohella yksi valteistamme on edullinen ja kilpailukykyinen hintataso, joka mahdollistaa laitteidemme vuokraamisen ilman jättibudjettia. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden hyödyntää vuokrauspalvelua hinnoittelulla, jossa on järkeä.

Kalustomme

Käytössämme on kurottaja, jonka työskentelykorkeus on maksimissaan 17 metriä, lisäksi koneeseen löytyy 4 metriä leveä henkilökori, joka kannattelee max. kolmea henkilöä. Kurottaja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kerrostalojen julkisivutöihin, räystäskourujen huoltoon, ikkunoiden pesuun ynnä muihin vastaaviin töihin.

Jos nostotyöt tarvitsevat tekijäänsä tai tarve henkilönostimelle ilmenee, ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää, tai pyydä vaikka suoraan tarjous meiltä. 

Kiinnostuitko palveluistamme?