Älä anna lumen häiritä - anna ammattilaisen auttaa!

Palvelut » Kuormien lastaus ja purku

Kuormien lastaus ja purku

Tarjoamme asiantuntevat kuormien lastaus ja purkupalvelut asiakaslähtöisesti ja joustavasti. Kun kuormasi vaatii lastausta tai purkamista, tiedät kenen puoleen kannattaa Oulun seudulla kääntyä; vastaus on totta kai Lumiliike Oy, joka on lastaus- ja purkupalveluiden asiantuntija ja kokenut taitaja.

Pätevän kalustomme ja lisävarusteiden ansiosta lastaus ja purkupalvelut onnistuvat meiltä käden käänteessä, esimerkiksi pyöräkuormaaja tai kurottaja trukkipiikein varustettuna. Ei siis kannata suotta rasittaa itseään, koska tehokasta apua on saatavilla vain yhden puhelinsoiton päässä.

Lisäksi saat meiltä kuormien lastaus ja purkupalvelut – vuokraamme kalustoa ja osaavaa henkilöstöä niitä käyttämään, joten mikäli tarvetta konetöille ilmenee, kannattaa kääntyä aina meidän puoleemme ja pyytää rohkeasti tarjousta laitteesta ammattitaitoisine kuskeineen. Kokemuksen ja ammattitaidon ohella yksi valteistamme on edullinen ja kilpailukykyinen hintataso, joka mahdollistaa laitteidemme vuokraamisen ilman jättibudjettia. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden hyödyntää vuokrauspalvelua hinnoittelulla, jossa on järkeä.

Kalustomme

Käytössämme on kurottaja, jonka työskentelykorkeus on maksimissaan 17 metriä, lisäksi koneeseen löytyy 4 metriä leveä henkilökori, joka kannattelee max. kolmea henkilöä. Kurottaja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kerrostalojen julkisivutöihin, räystäskourujen huoltoon, ikkunoiden pesuun ynnä muihin vastaaviin töihin.

Jos nostotyöt tarvitsevat tekijäänsä tai tarve henkilönostimelle ilmenee, ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää, tai pyydä vaikka suoraan tarjous meiltä. 

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lumiliike Oy
Eskolantie 3
91800 TYRNÄVÄ

Y-tunnus:
Puh: 0400 234 007

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lumiliike Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.