Talvikunnossapito

Ota yhteyttä

Kuten yrityksemme nimestäkin voi päätellä, kuuluu talvikunnossapito olennaisena osana Lumiliike Oy:n palveluvalikoimaan. Palvelemme paikallisesti Oulun seudulla yrityksiä ja taloyhtiöitä varmalla otteella ja vuosikymmenien mukanaan tuomalla kokemuksella. Olemme toimineet alalla pitkään ja huolehtineet vuosien varrella talvikunnossapidosta lukemattomille yrityksille ja taloyhtiöille Oulun alueella.


Työt hoidamme kattavan alan kalustomme turvin, mikä puolestaan takaa sen, etteivät hanget ja jäätiköt pääse häiritsemään asukkaiden tai työntekijöiden normaalia arkea ja sen sujuvuutta keskellä kylmintäkään talvea. Luotettava ja asiakaslähtöinen palvelumme on havaittu hyväksi useiden tahojen toimesta – siksi niin monet haluavatkin tehdä yhteistyötä kanssamme ja hyödyntää osaamistamme talvesta toiseen. Ja sehän sopii meille! Kun jätät talvikunnossapidon meidän huoleksemme, kaikki siihen liittyvät asiat hoituvat ongelmitta.

Hiekoitus

Hiekoitus kuuluu talvikunnossapidon oleellisiin – ja tärkeimpiin – peruspalveluihin, sillä liukkaiksi jäätyneet pihat, parkkialueet ja tiet ovat pahimmassa tapauksessa todella vaarallisia niiden käyttäjille. Myös autoille ja muille ajoneuvoille ongelmia aiheutuu etenkin jäätyneistä ylä- ja alamäistä, loivistakin, mikäli pinnalle on päässyt syntymään kunnon peilijää. Tällöin Lumiliike Oy rientää apuun ja hoitaa hiekoitukset nopeasti ja tehokkaasti niin Oulun seudun taloyhtiöille kuin yrityksillekin.


Hiekoitusten ohella voit tilata meiltä myös täytöt taloyhtiöiden omille hiekoitushiekka-astioille sekä muutenkin hiekoitusmursketta omaan käyttöön, joko isompina kuormina tai pientoimituksina.

Piha-alueen kunnossapito

Meiltä saatava piha-alueen kunnossapito on tietysti suurimmalta osin talvisin tapahtuvaa aurausta ja hiekoitusta ynnä muita lumitöitä, mutta tiesitkö, että palvelemme mielellämme myös muulloinkin kuin talvisin.

Piha-alueen kunnossapitoa varten meillä on esimerkiksi minikaivuri,

jonka avulla onnistuvat erilaiset kaivuutyöt. Lisäksi teemme kaikenlaisia trukkipiikkitöitä sekä myös harjauspalvelua. Voimme keväällä kerätä harjakoneen avulla hiekoitushiekat sekä puiden lehdet talteen ja siistiä täten asvaltit puhtaaksi.

Jos olette ryhtymässä pihatalkoisiin, voitte tilata meiltä vaihtolavat 

paikan päälle sekä tietysti myös vaihtolavojen kuljetukset. 

Lisäksi erilaiset lastaus- ja kuljetustyöt onnistuvat toimestamme

sujuvasti ja varmalla otteella.

Hyödyntäkää siis monipuolista osaamistamme, mitä tulee piha-alueen kunnossapitoon. Hyvin hoidettu piha-alue on kuitenkin taloyhtiön tai yrityksen tietynlainen käyntikortti, jonka vaikutusta esimerkiksi 

viihtyvyyteen ei kannata missään nimessä aliarvioida. Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja tiedustelkaa lisää talvikunnossapitoon tai piha-alueen kunnossapitoon liittyvistä palveluistamme! Vastaamme kaikkiin kyselyihin mahdollisimman nopeasti.