Älä anna lumen häiritä - anna ammattilaisen auttaa!

Palvelut » Talvikunnossapito

Talvikunnossapito

Kuten yrityksemme nimestäkin voi päätellä, kuuluu talvikunnossapito olennaisena osana Lumiliike Oy:n palveluvalikoimaan. Palvelemme paikallisesti Oulun seudulla yrityksiä ja taloyhtiöitä varmalla otteella ja vuosikymmenien mukanaan tuomalla kokemuksella. Olemme toimineet alalla pitkään ja huolehtineet vuosien varrella talvikunnossapidosta lukemattomille yrityksille ja taloyhtiöille Oulun alueella.

Työt hoidamme kattavan alan kalustomme turvin, mikä puolestaan takaa sen, etteivät hanget ja jäätiköt pääse häiritsemään asukkaiden tai työntekijöiden normaalia arkea ja sen sujuvuutta keskellä kylmintäkään talvea.  Luotettava ja asiakaslähtöinen palvelumme on havaittu hyväksi useiden tahojen toimesta – siksi niin monet haluavatkin tehdä yhteistyötä kanssamme ja hyödyntää osaamistamme talvesta toiseen. Ja sehän sopii meille! Kun jätät talvikunnossapidon meidän huoleksemme, kaikki siihen liittyvät asiat hoituvat ongelmitta.

Talvikunnossapito Oulu. Lumiliike Oy hoitaa talvikunnossapitoon liittyvät palvelut kuten hiekoitukset.

Hiekoitus

Hiekoitus luukuu talvikunnossapidon oleellisiin – ja tärkeimpiin – peruspalveluihin, sillä liukkaiksi jäätyneet pihat, parkkialueet ja tiet ovat pahimmassa tapauksessa todella vaarallisia niiden käyttäjille. Myös autoille ja muille ajoneuvoille ongelmia aiheutuu etenkin jäätyneistä ylä- ja alamäistä, loivistakin, mikäli pinnalle on päässyt syntymään kunnon peilijää. Tällöin Lumiliike Oy rientää apuun ja hoitaa hiekoitukset nopeasti ja tehokkaasti niin Oulun seudun taloyhtiöille kuin yrityksillekin.

Hiekoitusten ohella voit tilata meiltä myös täytöt taloyhtiöiden omille hiekoitushiekka-astioille, sekä muutenkin hiekoitusmursketta omaan käyttöön, joko isompina kuormina tai pientoimituksina.

Piha-alueen kunnossapito

Meiltä saatava piha-alueen kunnossapito on tietysti suurimmalta osin talvisin tapahtuvaa aurausta ja hiekoitusta ynnä muita lumitöitä, mutta tiesitkö, että palvelemme mielellämme myös muulloinkin kuin talvisin. Piha-alueen kunnossapitoa varten meillä on esimerkiksi minikaivuri, jonka avulla onnistuvat erilaiset kaivuutyöt. Lisäksi teemme kaikenlaisia trukkipiikkitöitä, sekä myös harjauspalvelua. Voimme keväällä kerätä harjakoneen avulla hiekoitushiekat ja puiden lehdet talteen ja siistiä täten asvaltit puhtaaksi.

Lasten hiekkalaatikoiden hiekkojen vaihdot puolestaan onnistuvat kahmariautolla. Lisäksi kahmariauto soveltuu erilaisten irtomateriaalien, kuten risujen lastaukseen ja poisvientiin. Myös tärylevyn eli lätkän vuokraus kuuluu palveluihimme.

Jos olette ryhtymässä pihatalkoisiin, voitte tilata meiltä vaihtolavat paikan päälle, sekä tietysti myös vaihtolavojen kuljetukset. Lisäksi erilaiset lastaus- ja kuljetustyöt onnistuvat toimestamme sujuvasti ja varmalla otteella. Hyödyntäkää siis monipuolista osaamistamme, mitä tulee piha-alueen kunnossapitoon. Hyvin hoidettu piha-alue on kuitenkin taloyhtiön tai yrityksen tietynlainen käyntikortti, jonka vaikutusta esimerkiksi viihtyvyyteen ei kannata missään nimessä aliarvioida.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja tiedustelkaa lisää talvikunnossapitoon tai piha-alueen kunnossapitoon liittyvistä palveluistamme! Vastaamme kaikkiin kyselyihin mahdollisimman nopeasti.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lumiliike Oy
Eskolantie 3
91800 TYRNÄVÄ

Y-tunnus:
Puh: 0400 234 007

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lumiliike Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.