Vaihtolavan vuokraus

Ota yhteyttä

Vaihtolavavuokraus tapahtuu toimestamme helposti ja vaivattomasti Oulun seudulla vaikuttaville taloyhtiöille sekä yrityksille. Esimerkiksi pihatalkoiden yhteyteen tai työmaalle hankittava vaihtolava helpottaa teidän urakkaanne huomattavasti. Lavan täyttyessä voimme kuljettaa tilalle tyhjän ja viedä täytetyn mennessämme – vaihtolavapalvelumme toimii joustavasti ja asiakaslähtöisesti.


Hintatasomme on myös varsin kilpailukykyinen, minkä johdosta vaihtolava vuokraus kannattaakin tehdä juuri meidän kauttamme. Samalla hinnalla tuomme vaihtolavan luoksenne ja haemme sen pois. Pitäkää mielessänne myös vaihtopalvelu lavojen täytyttyä.

Roskalava taloyhtiöille tai työmaalle

Tilatkaa meiltä roskalava taloyhtiöille tai työmaalle. Tuomme sen haluttuun kohteeseen nopealla toimituksella. Näin voitte aloittaa vaikkapa pihatalkoot tai työmaalla työskentelyn ilman huolta siitä, mihin sijoittaa siinä ohella kertyvät roskat ja muut mahdolliset jätteet.

Vaihtolavalle mahtuu paljon tavaraa, eikä se täyty heti, mutta mikäli tarve vaatii, täyttyneen vaihtolavan korvaaminen tyhjällä onnistuu toimestamme käden käänteessä.

Vaihtolavakuljetukset

Meiltä saatte paitsi vaihtolavan vuokrauksen myös vaihtolavan kuljetukset. Toimitamme niitä Oulun seudulla esimerkiksi taloyhtiöille ja eri aloilla toimiville yrityksille, kuten esimerkiksi rakennusalan yrityksille. Vaihtolavoja löytyy useaa kokoluokkaa sekä erilaisia laitakorkeuksia. Kysymällä opastamme mielellämme että löytäisimme käyttötarkoitukseen sopivan vaihtolavan. Toimitamme lavoja myös omakotitaloasukkaille!


Kiinnostaako vaihtolava vuokraus tai jokin muu palveluistamme? Lumiliike Oy palvelee Oulun seudulla monipuolisesti asiakkaitaan. Muun muassa vaihtolavat, lumityöt ja piha-alueiden kunnossapito kuuluvat kaikki olennaisesti tarjoamiimme palveluihin, joten kun tarvitset ko. alojen asiantuntijan apua, tiedät, kehen ottaa yhteyttä.

Ripein tapa tavoittaa meidät on soittaa puhelimella, mutta meille voi myös lähettää esimerkiksi sähköpostia tai olla yhteydessä sivujemme yhteydenottolomakkeen avulla. Vastaamme luonnollisesti kaikkiin kyselyihin ja tarjouspyyntöihin mahdollisimman nopeasti.