Älä anna lumen häiritä - anna ammattilaisen auttaa!

Palvelut » Vaihtolavan vuokraus

Vaihtolava vuokraus

Vaihtolava vuokraus tapahtuu toimestamme helposti ja vaivattomasti Oulun seudulla vaikuttaville taloyhtiöille sekä yrityksille. Esimerkiksi pihatalkoiden yhteyteen tai työmaalle hankittava vaihtolava helpottaa teidän urakkaanne huomattavasti, ja lavan täyttyessä voimme kuljettaa tilalle tyhjän ja viedä täytetyn mennessämme – vaihtolavapalvelumme toimii joustavasti ja asiakaslähtöisesti.

Hintatasomme on myös varsin kilpailukykyinen, minkä johdosta vaihtolava vuokraus kannattaakin tehdä juuri meidän kauttamme. Samalla hinnalla tuomme vaihtolavan luoksenne, ja haemme sen pois. Pitäkää mielessänne myös vaihtopalvelu lavojen täytyttyä. 

Vaihtolavan vuokraus Oulu. Lumiliike Oy vuokraa vaihtolavat yrityksille ja työmaille.

Roskalava taloyhtiöille tai työmaalle

Tilatkaa meiltä roskalava taloyhtiöille tai työmaalle. Tuomme sen haluttuun kohteeseen nopealla toimituksella, jotta voitte aloittaa vaikkapa pihatalkoot tai työmaalla työskentelyn ilman huolta siihen, mihin sijoittaa siinä ohella kertyvät roskat ja muut mahdolliset jätteet. Vaihtolavalle mahtuu paljon tavaraa, eikä se täyty heti, mutta mikäli tarve vaatii, täyttyneen vaihtolavan korvaaminen tyhjällä onnistuu toimestamme käden käänteessä.

Vaihtolavakuljetukset

Meiltä saatte paitsi vaihtolavan vuokrauksen, myös vaihtolavan kuljetukset. Toimitamme niitä Oulun seudulla esimerkiksi taloyhtiöille ja eri aloilla toimiville yrityksille, kuten esimerkiksi rakennusalan yrityksille. Vaihtolavoja löytyy useaa kokoluokkaa sekä erilaisia laitakorkeuksia. Kysymällä opastamme mielellämme että löytäisimme käyttötarkoitukseen sopivan vaihtolavan. Toimitamme lavoja myös omakotitaloasukkaille!

Kiinnostaako vaihtolava vuokraus tai jokin muu palveluistamme? Lumiliike Oy palvelee Oulun seudulla monipuolisesti asiakkaitaan. Muun muassa vaihtolavat, lumityöt ja piha-alueiden kunnossapito kuuluvat kaikki olennaisesti tarjoamiimme palveluihin, joten kun tarvitset ko. alojen asiantuntijan apua, tiedät, kehen ottaa yhteyttä. Ripein tapa tavoittaa meidät on soittaa puhelimella, mutta meille voi myös lähettää esimerkiksi sähköpostia tai olla yhteydessä sivujemme yhteydenottolomakkeen avulla. Vastaamme luonnollisesti kaikkiin kyselyihin ja tarjouspyyntöihin mahdollisimman nopeasti. 

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lumiliike Oy
Eskolantie 3
91800 TYRNÄVÄ

Y-tunnus:
Puh: 0400 234 007

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lumiliike Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.